Бизнесменът Васил Божков пристигна в Националното следствие.   Той беше

...
Бизнесменът Васил Божков пристигна в Националното следствие.   Той беше
Коментари Харесай

Васил Божков се яви в Националното следствие

Бизнесменът Васил Божков дойде в Националното разследване.   Той беше съпроводен от един от юристите си - Георги Гатев. На влизане двамата отхвърлиха да дават отговор на въпроси на медиите, оповестява Българска телеграфна агенция.   " Ще отговоря на въпросите, откакто изляза ", съобщи Божков.   От септември предходната година предприемачът е под домакински арест.

Решението на съда беше взето по едно от делата против него, обвързвано с хазартна активност, по което той беше арестуван в ареста след прибирането му от Дубай през август.   Миналият петък след акция на Министерство на вътрешните работи в парцели на Васил Божков, той беше отведен за разпит като очевидец.

  Тогава от полицията оповестиха, че се правят процесуално-следствени и оперативно-издирвателни дейности на територията на София по отношение на следствието на убийството на Алексей Петров, и в тези дейности се включват претърсването в парцелите на предприемача.   След разпита Божков отхвърли да е бил питан за убития това лято Алексей Петров.   По-късно същия ден от прокуратурата оповестиха, че при дейностите на Министерство на вътрешните работи не се е стигнало да изземване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР